Friss topikok

Linkblog

Gerlóczy Márton beutalója politikusoknak

2007.09.26. 11:41 ittvan

Tárgy: egy beutaló-nyomtatvány a pszichiátriára

Javaslat a társadalmi párbeszédek véleménykülönbségeiből adódó konfliktusok elkerülésére: a politikusok kötelező pszichiátriai vizsgálata.

E fájdalommentes kezelés segít kiszűrni a közveszélyes elemeket, elgereblyézi a társadalomban felmerült gyanút és kétségeket, önbizalommal tölti el az alkalmasokat, melynek egyenes következményeként elősegíti az egyetértés kialakulását a hasonlóan egészséges pszichével bíró egyedek között.

Mivel "a pszichiáter időbeli korlátozás nélkül titoktartásra kötelezett, minden a beteg állapotával kapcsolatos, a szolgáltatás nyújtása során tudomására jutott adat és tény tekintetében", így azt is titkolnia köteles, ha a páciens netán némi anyagi segítséget nyújt a sikeres kezelést igazoló papír fejében. Ezáltal lehetővé válhat a nehéz anyagi körülmények közt élő és dolgozó pszichiáterek életminőségének javulása, ami szintúgy mindannyiunk elemi érdeke.

Kíváncsi vagy, hogy mások milyen tárggyal azonosítják a mai Magyarországot? Böngéssz a szuvenírek és az írások közt az ittvan.org oldalán!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ittvan.blog.hu/api/trackback/id/tr76177425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása